Profil Lambriu Exterior WPC Culoare Mocha - 2900x156x21mm. Pretul afisat este per bucata !

134,40 RON

(134,40 RON Bucata)

Lemnul compozit sau WPC, este un material obtinut prin amestecarea de fibre lemnoase cu polimeri, stabilizatori si coloranti.

Se obtine astfel un material, rezistent la umezeala si diferente de temperatura, si care nu necesita produse de intretinere. Decolorarea, in functie de variatiile de temperatura, poate fi de aproximativ 15% in primele 6-8 luni dupa care culoarea se stabilizeaza.

Acest profil este utilizat la placarea fatadelor.

Pret mp = 297,02 RON cu TVA (1 mp = 2,21 bucati) 

Pentru calculul costului de transport, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email. Costul poate fi diferit, functie de cantitate si de locatia unde trebuie livrata marfa.

Va multumim !


EAN 5949087910190
Cantitate

Dimensiune profil desfasurat- 2900 x 156 x 21 mm

Suprafata profil desfasurat- 0,4524 mp

Greutate profil - 6 kg

Garantia nu se acorda in cazul in care materialul nu a fost corect instalat conform specificatiilor producatorului. Profilele se instaleaza pe grinzi de prindere din WPC. Grinzile trebuie sa fie la o distanta de 30-35 de cm una de cealalta pentru a asigura o rezistenta suficienta a profilelor lambriu. O distanta mai mare intre grinzi poate supune profilele la o incarcare prea mare ducand astfel la deformarea lor. Se recomanda prinderea in suruburi la fiecare intersectare cu o grinda. Capetele profilelor trebuie neaparat ancorate cu suruburi pentru a evita incovoierea lor. Distanta dintre profilele continue trebuie sa fie de min 7 mm pentru a asigura dilatarea materialului.
La calcularea necesarului va rugam sa tineti cont de faptul ca 2 cm pe lungimea fiecarui profil au rol de intrepatrundere.

WPCLAD29M

Produse asociate