Profil Lambriu Exterior WPC Culoare Chocolate - 2900x156x21mm

126,07 RON

(102,27 RON Bucata)

Lemnul compozit sau WPC, este un material obtinut prin amestecarea de fibre lemnoase cu polimeri, stabilizatori si coloranti.

Se obtine astfel un material, rezistent la umezeala si diferente de temperatura, si care nu necesita produse de intretinere.

Acest profil uste utilizat la placarea fatadelor.


Pentru calculul costului de transport, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email. Costul poate fi diferit, functie de cantitate si de locatia unde trebuie livrata marfa.

Va multumim !


EAN 5949087910183
Cantitate

Dimensiune profil - 2900 x 156 x 21 mm

Suprafata profil - 0,4524 mp

Greutate profil - 6 kg

Garantia nu se acorda in cazul in care materialul nu a fost corect instalat conform specificatiilor producatorului. Profilele se instaleaza pe grinzi de prindere din WPC. Grinzile trebuie sa fie la o distanta de 30-35 de cm una de cealalta pentru a asigura o rezistenta suficienta a profilelor lambriu. O distanta mai mare intre grinzi poate supune profilele la o incarcare prea mare ducand astfel la deformarea lor. Se recomanda prinderea in suruburi la fiecare intersectare cu o grinda. Capetele profilelor trebuie neaparat ancorate cu suruburi pentru a evita incovoierea lor. Distanta dintre profilele continue trebuie sa fie de min 7 mm pentru a asigura dilatarea materialului.

WPCLAD29C

Produse asociate