Viziera protectie fata

10,00 RON
Cantitate

Vizierele sunt destinate protectiei integrale a fetei ( frunte, ochi, nas, gura si barbie ) inpotriva stopirii chimice si a contactului direct cu praful si alte particule adus de vant. Vizierele sunt reutilizabile, rezistente la umiditate si praf.

Sunt proiectate in asa fel incat sa fie cat mai comod de purtat si sa nu creeze disconfort. Sunt foarte usoare ( 28 grame ). Au sistem de prindere din banda elastica astfel incat marimea este universala. Pe interior are o banda de burete care protejeaza fruntea de eventualele presiuni nedorite si in acelasi timp tine departe de ochi, nas, gura si barbie viziera de protectie. In acest fel se evita si aburirea pe termen lung a ecranului de protectie.

Pe suprafata exterioara a vizierei exista o folie de plastic care evita zgariarea suprafetei de vizibilitate pe timpul transportului. Aceasta folie trebuie scoasa la inceputul utilizarii.

Atat suprafata interioara a vizierei cat si cea interioara trebuie curatate dupa utilizare cu dezinfectant, alcool sau alte produse antibacteriene. Se recomanda pentru evitarea aparitiei zgarieturilor curatarea cu o carpa moale.

Dimensiuni - 25.5 x 28.5 cm

ACC-FMESK

Descarcari

certificat CE

certificat CE

Descarcari (379.49k)