garnitura gratar kamado
  • garnitura gratar kamado

Garnitura de fetru pentru etansare gratar ceramic Kamado

40,00 RON

Garnitura rezistenta la temperatura ridicata. Pentru gratarele Kamado sunt necesare 2 garnituri. 1 garnitura pentru partea inferioara si 1 garnitura pentru partea superioara a gratarului.

Cantitate

Garnituri speciale din fetru care rezista la temperaturi inalte. Dupa folosire indelungata a gratarului este necesara schimbarea garniturii pentru a oferi o etansare a gratarului cat mai buna si necesara bunei functionari a acestuia. Se foloseste cu un lipici special care rezista la temperaturi inalte  

Lungime - 195 cm , Latime - 2 cm

La inlocuire, se folosesc doua garnituri pentru un gratar.

Pentru inlocuire indepartati delicat garnitura veche cu o lama de cutter, cu o carpa imbibata in adeziv indepartati adezivul anterior, lasati sa se usuce, stergeti cu o carpa uscata marginile si abia apoi aplicati noul adeziv. Este recomandat sa aplicati adezivul pe masura ce lipiti noua garnitura pentru a evita uscarea adezivului. Dupa ce ati aplicat ambele garnituri inchideti gratarul si lasati sa se usuce 24 de ore. Nu folositi unelte care pot deteriora marginea gratarului si de asemenea nu folositi diluant in exces. Este recomandata purtarea mastii in timpul operatiunilor.

GARNITURA