Placa ceramica pentru protectie flacara/Heat Deflector pentru 23.5 inch (60 cm)

145,18 RON

Placa ceramica pentru protectie flacara/Heat deflector pentru gratar Kamado de 60 cm / 23.5 inch
Este recomandata achizitionarea impreuna cu inaltator gratar inox.

Cantitate

Placa ceramica pentru protectie flacara/Heat deflector. Se foloseste la prepararea alimentelor la caldura indirecta si slow cooking. Pentru curatare se intoarce cu fata spre jar. Nu se foloseste apa pentru curatare.

Heat Deflector este un difuzor de căldură din ceramică, care este utilizat la gratarele Kamado. Acesta oferă o barieră între alimente și flăcări, reține căldura, permițându-i să circule în jurul alimentelor si cu ajutorul fluxului de aer, creează un efect de gătit indirect, previne carbonizarea și arderea si îmbunătățește gustulalimentelor.

Piatra deflector de căldură este fabricată din cordierita (ceramica vulcanica) de înaltă calitate, are rezistență superioară, durabilitate, retenție de căldură și rezistență excelentă la șocuri termice.

Heat Deflector Stone este ideal pentru coacere si afumare. Fripturi, pui întregi sau coaste, pentru gătit pizza. La temeperatura corecta carnea de vita chiar facuta mediu sau foarte bine ramane la fel de suculenta.

Dupa utilizare nu puneti mana pe piatra ceramica deoarece este fierbinte. Lasati sa se raceasca inati. Petru curatare indepartati resturile alimentare cu o spatula de lemn si apoi pentru urmatoarea utilizare intoarceti piatra invers pentru autocuratarea de grasime.

HDEFL60
2015-08-15

Fisa tehnica

Greutate
2 kg
Grosime
1.2 cm
Material
Ceramic

Produse asociate