Livrare nationala:

Livrarea comenzilor la nivel national se face cu SameDay Curier.
Costul transportului este de 25 lei TVA inclus pentru locatiile deservite direct de curierul Same Day. Pentru localitatile din afara ariei de livrari directe se aplica un cost suplimentar de 50 lei TVA inclus, cost total 75 lei TVA inclus.

Puteti urmari expedierile catre Dvs. accesand link-ul https://sameday.ro/

Timpul de tranzit este conditionat de cateva elemente care tin strict de Same Day Curier. Termenii si conditiile de transport le regasiti accesand linkul https://sameday.ro/termeni-si-conditii/

Va rugam notati ca timpul de tranzit este estimat, nu garantat.

Pentru o buna derulare a comenzilor lansate va reamintim ca beneficiati de deschidere la livrare inclusa in costul transportului si aveti obligatia verificarii produselor inainte de achitarea rambursului si a semnaturii de primire. Dupa achitare si confirmarea receptiei fara obiectiuni orice reclamatie nu va putea fi luata in considerare. In cazul in care constatati inainte de confirmarea de primire si achitarea contravalorii rambursului (daca este cazul) ca bunurile comandate sunt deteriorare, sparte, ude, sau orice alt inconvenient legat de starea bunului/bunurilor, va rugam sa refuzati primirea si luati legatura cu Kembico Trading la 0752231461.

Serviciul de deschidere la livrare este inclus in pachetul de transport si reprezinta posibilitatea clientului de a verifica bunurile sosite. Verificarea coletului / coletelor nu poate dura mai mult de 5 minute, acest timp fiind acordat de compania de curierat pentru acest serviciu.

Compania de curierat va incerca livrarea la adresa mentionata de Dvs. in comanda si prezenta pe AWB-ul de pe colet de 2 ori. In cazul in care nu puteti fi gasit la adresa mentionata coletul/coletele vor putea fi ridicate personal de la centrele Same Day din Romania. Lista acestor centre o regasiti accesand linkul: https://sameday.ro/agentii-sameday/. Coletele vor fi disponibile la aceste centre un numar limitat de zile decise de fiecare centru Same Day.